Otur nummer 1!

Asså fyfan för min morgon xD Vaknade typ 5 av att det var ljust i lägenheten, kunde typ inte somna. Klockan ringde 6.30. Fick stiga upp och flytta bilen för hade parkerat den på fel gata. Sen cyklade jag till praktiken och såklart så cyklade jag omkull innan vakten, körde ner i tågspåren och bara flög! ;o Ajaj! Hon som satt i vakten bara glodde och såg jätte orolig ut och några gubbar på andra sidan ån bara glodde! Fan att jag alltid lyckas ;s lixom när cyklade man omkull senast då? Jo typ när man var liten, haha! Men det var bara att resa sig upp, ta på solglasögonen och le åt vakten och bara "hej hej, hehe" HAHAH!!

Sen har jag stått och gjort grillspett typ hela eftermiddagen, ska göra typ 300st ;s as jobbigt så inatt kommer jag drömma mardrömma om grillspett ;O haha! ;)

Det var lite om min dag det ;) Hoppas er varit mycket bättre :)



Såhär såg jag ut ungefär :O Så ni kan ju bara tänka er hur kul det borde sett ut xD hahaha!!

Ha en bra dag! PUSS!! =)

Varning på stan!

Förstår inte varför jag är så himla trött nu för tiden :/ Så himla tråkigt bara..

Praktiken går bra, ont i ryggen bara ;s Skit jobbigt :( Sen idag har jag varit med Sofie och kollat på lägenhet :) Sen tog vi oss en Pizza :D Mumma!

Blir grillkväll nästa vecka med :) Och då får ingen lämna mig och Hanna ensamma vid elden för det dlutar inge bra xD hahaha slocknade nästan sist ^^

Blev akut barnvakt ikväll åt Ebba så vi hyrde film :)
Bjuder på lite cp bilder med mina nya brills ;) hehe

PÖSSS!!

Sol underbara sol! :)

Varit i Kristianstad med Maria idag där hon inhaldlade det sista till hennes student :) Riktigt mysig dag blev det :) Pank som man är köpte jag bara ett plastskydd till min telefon. Det var iallafall viktigt ;) Ikväll blir det grillning med mamma & pappa i Järnemåla :) Sen får jag se vad jag hittar på ikväll. Johanna fyller ju år men henne firar jag imon med utgång och partaj :D
Btw: Orkar knapt blogga nu för tiden x) Har inget att skriva om och jag orkar inte sitta vid datan när det är fint väder (a)
Puss!

Oc & popcorn!

Började 14 idag och var i skolan till typ 19.15 :) Gick riktigt bra i köket idag och gästerna var mycket nöjda :) På lördag blir det att åka ner till Tyskland en sväng :)
Nu blir det popcorn & OC :)
Byyyee!
(forograf: Vicky tror jag ;))

Vår! :)

Har inte bloggat på as länge nu :o Men har inte riktigt orkat xD
Igår var det tjejkväll hos Ida :D Riktigt roligt! Massa tjejsnack och film :) Vaknade halv två idag ;s Blev jätte förvånad ;s Har aldrig sovit så länge ;o haha

har äntligen bokat resan till Kreta nu! :D Längtar som fan nu asså! KOmmer bli så jäkla kul! Och vi åker på Idas födelsedag så blir att fira henne på vägen ner ;) haha!

Funderar starkt på att gå ut lite nu. Har varit inne hela dagen men så tråkigt att ingen av tjejerna bor i stan :/ Hade varit såå mycket lättare då. Men men så kan det va :)

Ha det bra!

Hoppas vädret sitter i sig nu så det kan bli sommar snart! :)

RSS 2.0