Must everything be so difficult

Varför ska allt vara så svårt hela tiden? Känner mig helt hemsk! Vad jag än gör blir allt fel. Kan inte rå för vad jag känner och inte känner. Kan inte hjälpa att det finns en viss person som alltid kommer finnas i mitt hjärta, som jag aldrig kommer glömma. Och därför blir även allt annat så svårt. Är kanske inte redo för detta ännu? Förlåt J du måste hata mig :(

Men men sägs ju att efter regn kommer solsken. Så får väl ta och rycka upp mig. Kan ju hoppas på det bästa med allt. Får se hur det blir till jul :) Längtar verkligen dit!

Funderar starkt på att gå ut en runda och rensa mina tankar för detta beslut var verkligen inte lätt..

Puss



Here without you

Denna dagen har varit helt knasig xD Eller aa jag har inte gjort så värst mkt i skolan :P Suttit och "pluggat" med Kim hela dagen xD eller aa vi har faktiskt pluggat lite xD annars mest snackat skit och haft allmänt damp som vanligt :P Kollade på en p-lisa som gav böter till gästerna som var och åt på skolan idag xD as kul ^^ Var en kille som gick ut när han såg det och satan vad han skällde på henne xD mohaha! Så kan det gå när man ska äta på Hr ;) satt och skrattade åt en tjej som blev as arg när hon skulle sjunga på existenz, väldigt roligt :P Ganska slappt på Hr faktiskt :)

Får se om jag fixar till min blogg nästa fredag om det blir av ^^

Puss!

Ps: Jag ÄLSKAR detta väder :D Helt underbart! Mera snö, vill ha mera snö!! <3

Always i want to be with you

Har fortfarande inte blivit av att jag fixat till bloggen, seg jag vet xD Men har inte orkat blogga..

Har varit sjuk i tre dagar nu typ, varit på vårdcentralen och tagit lite prover med. Så hoppas de visar ngr bra =) Eller kanske man vill att de inte ska göra det så man får reda på vad det kan vara som orsakar min trötthet hela tiden?
Fick ont i tinningen med nu ikväll :S helt mysko är jag xD

Blir iaf skola imon så ska sitta och plugga med Kim :) om det nu blir att plugga då xD Blir kanske mest prat :P Han har med vatt sjuk och ska inte vara i köket så =)

Har varit i Danmark med och firat min lilla mormor som fyllde 60 :D Varit riktigt roligt faktiskt :) Kul att bada med mina underbara kusiner =) Och ätit massa gott har jag med gjort :) Fast båtfärden dit och hem var inte så rolig :( Usch för att vara sjö-och åksjuk! Blää!

Puss!

BLÄÄ!!

Gaaah! Får damp! Jag är nog väldigt trög men jag får inte ihop det hur jag ska fixa på min blogg :( Det vill inte som jag vill! Och jag fattar inte med alla satans jävla koder! Varför göra det så svårt för?!?! Bläää!!

Går och gör lite mat istället sen får jag besök ikväll ;) <3

PÖSS!

Blogg.se

Heej, nu har jag bytt tillbaka till blogg.se igen :P Tycker att denna är bäst iaf :) Tänkte fixa mera på bloggen sen när jag har lite mera tid. Måste nämligen plugga -.-"

Har varit i Karlskrona idag en sväng med Vicky och Maja :)

Har även haft ett besök på vårdcentralen med Vicky då hon råkat skära sig mellan fingrarna i köket och fick sy ett stygn :/

Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0